ZALATNAI SAROLTA a legtöbb fesztivál díjat nyert énekesnő

  megasztár énekesnő   sláger retro dalok   Zalatnai Cini   Zalatnai Saci   ZALATNAI SAROLTA énekesnő, megasztár énekesnő, Zalatnai Sarolta fesztivál díjakat nyert énekesnőZalatnai Saroltának nagyon sok igazi jó dalt köszönhetünk, a mai fiatalok talán mindezekből keveset ismernek, vagy semmit. Sosem foglalkoztam azzal kinek milyen a magánélete, mindenki követ el hibákat. Egy énekesnél a lényeg a jó dalok, ami Zalatnainál meg bőségesen jüöttek az igazi sláger dalok, amelyek azonnal népszerűvé váltak! .... és ez a lényeg.

Rövid életrajzából többet lehet tudni.
Eredeti nevem Charlotte Sachert volt, melyet a rendszerváltás idején magyarosított családom magyarra. Pici koromtól imádtam a zenét, szüleim operaénekesnek szántak, de egy mandulaműtét a hangomat megváltoztatta és ez a rekedtes hang már nem volt alkalmas a komoly zenéhez. Hét évig zongoráztam, majd 16 éves koromtól énekelni kezdtem, már gimnazista koromban, a Toldy Gimnáziumban, ahol angol és testnevelés szakra jártam. Később kozmetikusnak is tanultam, majd német és angol felsőfokú, valamint zenei vizsgát tettem.
Fesztivál énekesnőnek tartom magam, hiszen én nyertem a legtöbb magyar és nemzetközi díjat. Két évig éltem és tanultam Angliában, ahol - mint a vasfüggöny mögül jött énekesnő Bővebben a lemezeivel itt>>>

 

www.mediatop.hu/radics-gigi-enekes-megasztar