Oláh Ibolya megasztár énekes életrajza

    életrajz     énekes     megasztár     Oláh Ibolya1978. január 31-én SZÜLETETT NYÍREGYHÁZÁN. Szülei lemondtak róla, így csecsemőotthonba került, majd különböző gyermekotthonokban és nevelőszülőknél nevelkedett Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

1995. augusztus 27-én került a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei önkormányzat fenntartásában működő, 120 gyermeknek és fiatal felnőttnek otthont adó TISZADOBI NEVELŐINTÉZETBE, amelynek szakiskolájában zöldség- és fűszernövény-termesztő szakmunkás-képesítést szerzett, közben AUTODIDAKTA MÓDON TANULT ÉNEKELNI ÉS GITÁROZNI.
1999-ben részt vett a TV2 ”KIFUTÓ” nevű tehetségkutató versenyén, ahol Toni Braxton „In the late of night” c. számával 2. HELYEZÉST ÉRT EL.

2000-ben beiratkozott egy BUDAPESTI ZENEMŰVÉSZETI SZAKISKOLÁBA, hogy az előadóművészi működési engedélyhez szükséges zenei szakképesítést szerezzen, de tanulmányait – megalapozott zeneelméleti ismeretek hiányában – KÉNYTELEN VOLT FÉLBEHAGYNI. A budapesti utógondozó otthonból visszaköltözött a tiszadobi gyermekvárosba, és az intézetnek helyet adó Andrássy-kastélyba.
2003 őszén jelentkezett a TV2 ”MEGASZTÁR” nevű tehetségkutató versenyére, ahol minden akadályt leküzdve jutott be a legjobb tizenkettő közé.
2004. január 3-án beköltözött az úgynevezett MEGASZTÁR-HÁZBA, majd januártól áprilisig hetente követhettük élő szerepléseit és drukkolhattuk végig a versenyt a tévé képernyők előtt, illetve a helyszínen, a Millenárison.
2004. április 3-án a tehetségkutató verseny végső döntőjében a 2. HELYEN VÉGZETT és az adások során igazi közönségkedvenccé vált. Szintén ezen a napon a többi döntőssel együtt átvehette a műsor alatt megjelent MEGASZTÁR CD ARANYLEMEZ minősítését.
2004. április 8-án példamutatásáért Lévay Katalin esélyegyenlőségi miniszterasszonytól Gáspár Lacival együtt ESÉLYEGYENLŐSÉGI DÍJAT kapott, melyet mindeketten angoltanfolyamra váltottak (bár ez Ibolyánál egyelőre még a jövő zenéje..).
2004. április 24–én a RÁDIÓ1 KÖZÖNSÉGDÍJ nyerteseként 5 millió Ft értékű reklámtámogatást kapott, mely az A38 hajón rendezett megakoncert keretében került kihírdetésre és átadásra.

2004. május 1-én MAGYARORSZÁG EU CSATLAKOZÁSA napjának első perceiben „a csatlakozás himnuszaként” Ibolyától hallhatta az egész ország – a Millenárison vagy élő egyenes adásban a TV képernyők előtt - a „Hazám” c. számot.
2004. május 4-én Gazda László, a Szabolcs megyei közgyűlés elnöke hivatalában fogadta Ibolyát és neki adományozta a SZABOLCS MEGYEI KÖZGYŰLÉS EZÜST EMLÉKÉRMÉT.
2004. május 29-én az OLIMPIKONOK ESKÜTÉTELÉN a Nemzeti Színházban elénekelte a „Hazám” c. számot.
2004. május 5-én a Gundel étterem tulajdonosa, Láng György és a Magma XXI. Kft. Ügyvezetője, Pálmai Tamás által alapított GUNDEL MŰVÉSZETI DÍJAT a ”SZTÁR LETT” KATEGÓRIÁBAN – Tóth Verát is ”legyőzve” – Ibolya vehette át, mely nagy megtiszteltetés, hisz ezt az elismerést a Magyar Oscarnak is nevezik.
2004. június 5-én több neves magyar művész között Ibolya is felléphetett STING ELŐTT A T-MOBILE KAPCSOLATKONCERTEN, több mint félmillió ember előtt a Felvonulási téren a „Route 66” c. számmal.
2004. június 13-án a Tiszadobi Sportnapon Tiszadob nagyközség választmánya kitüntette Ibolyát. Indoklás szerint Ibolya nagyban hozzájárult a község megismertetéséhez. Az ARANYGYŰRŰT - amelyben ”TISZADOBÉRT IBOLYÁNAK” feliratot vésték - Huszti Jánosné jegyzőtől vehette át a meghatódott énekesnő.
2004. július 18-án Ibolya végleg búcsút mondott a Megasztár csapatának a DEBRECENI MEGASZTÁR KONCERTEN, ahol a közönség először - és talán utoljára - hallhatta Ibolyától élőben a leírhatatlan hatást okozó „Csak neked játszom” c. számot.
2004 nyarán Novák Péterrel, és a zenészekkel TISZADOBON STÚDIÓT RENDEZTEK BE, majd megkezdődtek a debütáló lemez munkálatai, melyek gőzerővel folytak egészen októberig.

2004. augusztus 25-én kezdte meg első lemezének stúdió munkáit, miután lemezszerződést kötött a BMG records magyarországi leányvállalatával (5 év - 3 nagylemez). Ibolya menedzsere pedig SÁNDOR CSABA lett.
2004. október 8-án megjelent Ibolya 1. önálló albuma "EGY SIMA, EGY FORDÍTOTT" címmel, amelynek elkészítésében Presser Gábor és Novák Péter is közreműködött. A megjelenést október 5-én zártkörű sajtótájékoztató és lemezbemutató előzte meg a sajtó és média fontosabb képviselőinek részvételével.
2004. október 18-án már át is vehette Geszti Margittól az ”EGY SIMA, EGY FORDÍTOTT” ARANYLEMEZ minősítését az Operettszínházban a Megasztár II. indulása tiszteletére szervezett műsor keretében.
Szintén ezen a napon megjelent Illésné Áncsán Aranka Ibolyáról/Ibolyának szóló könyve ”OLÁH IBOLYA NAPLÓJA ANYÁCSKÁTÓL” címmel.
2004. november 8-án TÖRŐCSIK MARI MEGHÍVOTT VENDÉGE VOLT AZ MTV1 NÉVSHOWR CÍMŰ MŰSORÁBAN, és lemeze egyik gyönyörű dalával köszöntötte a színészóriást, aki saját bevallása szerint nagy rajongója Ibolyának. (Az esemény november 28-án került adásba.)
2004. október 28-án a Veszprémi koncerttel kezdetét vette az 1. LEMEZBEMUTATÓ KONCERTKÖRÚT, melynek keretében Ibolya zenekarával együtt végigturnézta az országot, mindenütt óriási sikereket aratva. A zenekar tagjai: Gajdacsi Gábor (szólógitár), Apró Károly (basszusgitár), Majnár Levente (billentyűk), Oláh Gábor (dob).
2004. október 25-én elkészült ELSŐ KLIPJE A „NEM KELL” CÍMŰ SZÁMHOZ.
2004. december 4-én a Millenáris koncerten átvehette az ”EGY SIMA, EGY FORDÍTOTT” PLATINALEMEZ minősítését is, valamint ugyanezen a napon megkapta a 2004-ES ÉV STORY ÉRTÉKDÍJÁT.
2004. december 25-én a MEGASZTÁR II. KARÁCSONYI MŰSORÁBAN ismét feltűnt, mint meghívott vendég.
2004. december 29-én a Corvin Moziban ”A MISKOLCI BONI ÉS KLÁJD” premierjén élőben előadta a FILM FŐCÍMDALÁT.
2005 elején Ibolya új menedzserrel folytatta pályáját, IFJ. FRANKL GÁBOR személyében (Sztár Média).
2005. március 2-án BRÜSSZELBEN AZ EURÓPA PARLAMENTBEN politikusok és diplomaták előtt képviselte hazánkat a „Hazám” c. számmal.
2005. április 2-án a MEGASZTÁR MŰSOR II. SZÉRIÁJÁNAK DUETT ESTJÉN hallhattuk Ibolyát élő egyenes adásban PALCSÓ TAMÁS PARTNEREKÉNT a „Cosa Della Vita” című számmal.
2005. április 29-én a Művészetek Palotájába a ZSÜTI EMLÉKGÁLÁN számos híres művész között Oláh Ibolyát is hallhatták a szerencsésebbek a „Hamvadó cigarettvég” és a „Tedd boldoggá” c. számmal.
2005. május 4-én a Pásztói JÓTÉKONYSÁGI KONCERTEN való részvétellel SEGÍTETTE A MÁTRAKERESZTESI ÁRVÍZKÁROSULTAKAT.
2005. május 7-én POLGÁRJOGI DÍJAT (ARANYGYŰRŰ) kapott Gáspár Lacival és Caramellel együtt, melyet a Petőfi Csarnokban adtak át, Ibolya azonban nem vette át.
2005. júniusában a ROY & ÁDÁM FORMÁCIÓ FELKÉRTE EGY DUETTRE az énekesnőt, amihez nemsokkal később KLIP is készült „Valamit valamiért” címmel.
2005. június 16-án a VIVA COMET GÁLÁN JELÖLÉST KAPOTT A LEGJOBB ÉNEKESNŐ CÍMRE. Bár a díjat a legjobb női előadó kategóriában végül Zséda nyerte el, a közönség meghallgathatta a Roy & Ádám formációval közös duettjüket élőben is a helyszínen, a Magyar Vasúttörténeti Parkban.
A nyár folyamán többször is részt vett – bár egyelőre csak nézőként – a "Hass, Alkoss" Klub első pár rendezvényén. Az egyik rendezvény után gitárjával önálló kötetlen showműsorba kezdett, ekkor született meg a BELSŐ BOLYGÓ c. szám alapja.
Nyár végén barátaival kint járt LENGYELORSZÁGBAN, ahol megnézték a koncentrációs táborokat (Auschwitz és Birkenau). Ennek a megrázó élménynek hatására született meg Ibolyában a MÉG ÉL MÉG c. szám, melyhez később Novák Péter írt odaillő szöveget az énekesnő kérésére.
2005. augusztus 18-án az @RC KIÁLLÍTÁSON először hallhattuk élőben az elsöprő sikerű „MAGYARORSZÁG” c. számot (melyet októberben még egy turisztikai honlapon német fordításban is olvashattunk).
2005. augusztus 19-én Bozóki András a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma nevében MINISZTERI ELISMERÉSBEN részesített Ibolyát, Gáspár Lacival, Tóth Verával, Caramellel, Palcsó Tamással valamint Tóth Gabival együtt. Ugyanezen a napon hallhattuk ASZÓDON a nagysikerű 1. LEMEZ BÚCSÚKONCERTJÉT.
2005. augusztus 20-án a „MAGYARORSZÁG” c. számmal Oláh Ibolya MÉDIATÖRTÉNELMET ÍRT A LÁNCHÍD TETEJÉN, amikor a Tüzijáték alatt 4 csatorna egyszerre közvetítette élőben előadását.
2005. szeptember 18-án ”SZTÁROK AZ ÁRVÁKÉRT” SEGÉLYKONCERTEN népszerű és elismert nagy művészekkel egy színpadon lépett fel a „Magyarország” c. számmal a Thália Színházban.
2005. októbertől játszák a Bábszínházban a ”TÚL A MASZAT-HEGYEN” zenés kalandjátékot (Presser Gábor - Varró Dániel), melyben Ibolya a BABAARCÚ DÉMONNAK kölcsönözte a hangját az „Átok ül a kis váramon” c. dalban, valamint a „Finálé”-ban.
2005. októberében Ibolya az éneklésen kívül a sportban is kipróbálta magát. Mivel rendelkezik némi focista múlttal is (Hollandia, NB2), rövid ideig az MTK NŐI LABDARÚGÓ CSAPATÁT erősíthette, de szabadidejében is mindig sokat és szívesen gyakorol.
2005. november 6-án a PETŐFI RÁDIÓ ”PROMENÁD” c. műsorának vendégeként ÉLŐ EGYENES ADÁSBAN 6 DALLAL örvendeztette meg a rádióhallgatókat, valamint a zsúfolásig megtelt Márványterem közönségét. (A Stúdió11 kíséretével: „Hamvadó cigarettavég”, „Tedd boldoggá”, „Nem a miénk az ég”, „Mi lesz velem”, „Embertelen dal”, „Magyarország”)
2005. novemberében egy túlságosan is elgondolkodtató KLIP SZÜLETETT A „MAGYARORSZÁG” C. DALHOZ, melyről eléggé megoszlottak a vélemények.
2005. november 12-én megjelent Ibolya 2. önálló albuma, "ÉDES MÉREG" címmel, amely az első lemezhez hasonlóan viharos gyorsasággal ARANYLEMEZ, majd Karácsony körül PLATINALEMEZ lett.
Időközben az ”EGY SIMA, EGY FORDÍTOTT” eladási mennyisége a DUPLA PLATINA minősítést is elérte.
2005. november 23-án TÖRŐCSIK MARI 70. SZÜLINAPJÁN a Nemzeti Színházban rendezett gálaesten Ibolya a „Hamvadó cigarettavég” c. dallal köszöntötte kedvenc színésznőjét.
2006. január 21-én a Kongresszusi Központban megrendezésre kerülő rendezvényen Ibolyát is JELÖLTÉK A ”FONOGRAM 2006” DÍJRA a legjobb hazai pop(???) album kategóriában, a díjat azonban a Nox kapta.
2006. február 18-án a Gyöngyösi koncerttel kezdetét vette a 2. LEMEZBEMUTATÓ KONCERTSOROZAT. Új zenekarral: Locsmándi Bence (szólógitár), Herr Attila (basszusgitár), Milosevits Mirkó (billentyűk), Delov Jávor (dob).
2006. március 3-án IBOLYA ANYÁCSKÁJA ELNYERTE „AZ ÉV EMBERE 2006” elismerést.
2006. március 15-én OLÁH IBOLYA MARATON-nal kezdte meg adását egy új webrádió, a "KÖNNYŰZENEI FORRADALOM RÁDIÓJA"-ként emlegetett musicRADIO.hu. Ibolya azóta is az említett rádió gyakori ”vendége” ÖSSZES dalával együtt!
2006. április 15-én a Művészetek Palotájában TÓTH VERONIKA 2. LEMEZÉNEK BEMUTATÓKONCERTJÉN IBOLYA SZTÁRVENDÉGKÉNT LÉPETT FEL, ahol a 2004-es év két legjobb hangja többek között egy U2 dal duettel is megörvendeztette a közönséget.
2006. június 17-én a MARGITSZIGETI SZABADTÉRI SZÍNPADON tartotta Ibolya és zenekara eddigi legnagyobb szabású önálló koncertjét, olyan meglepetésvendégekkel színesítve a műsort, mint például BÍRÓ ESZTER musical énekesnő, akivel közös DUETTJÜK A CHICAGO MUSICALBŐL elsöprő sikert aratott a közönség körében.
2006. szeptember 8-án került sor Ibolyáék első UNPLUGGED koncertjére, melynek színhelye Kunbaja volt. Korábban a nyíregyházi Magdaleneumban tartottak egy előzetes zártkörű előadást az ott lakó gondozottaknak (2006. június 22.), ekkor született meg egy családiasabb hangulatú, rövidebb koncert - az unplugged - gondolata. Ezután elmélyült munka következett: a repertoár áthangszerelése akusztikus hangszerekre. Majd végül Kunbaján léptek először nyilvánosság elé az új műsorral. Budapesten pedig XIX. kerületben a Wekerletelepen (2006. szeptember 17.) hallhatták először az áthangszerelt dalokat, ahol ezúttal Ibolyát nemcsak Bence és Attis, hanem harmadikként Majnik Laci is kisérte akusztikus gitáron valamint szájharmonikán.
2006. novemberében ismét menedzserváltásra került sor. Ifj. Frankl Gáborral barátságban váltak el, helyére TRUNKOS ANDRÁS lépett, de sajnos a vele való közös munka csak pár hétig tartott.. Ezután IBOLYA MAGA VETTE KÉZBE SAJÁT MENEDZSELÉSÉT, ANYÁCSÁÉK SEGÍTSÉGÉVEL.
2006. decemberében elkészült a "MAGYARORSZÁG" c. dalnak egy különgeles, új verziója, mely egyedülálló módon közel 30 vezetõ pop és rocksztár köztük természetesen Ibolya elõadásában hallható. Õk így együtt az Egyesült Hangok. A dalból VIDEOKLIP is készült az összes résztvevõ művész közreműködésével. A "SZERETEM MAGYARORSZÁGOT" megbékélési mozgalom szellemében készülő dal és klip Geszti Péter újabb kísérlete, hogy valamiféle politikamentes színt vigyen a felkért - s a szereplést ingyen vállaló - hírességek segítségével rideg-szürke agyonpolitizált mindennapjainkba. Az összefogás célja a párbeszédre való vágy kifejezése és az erõszak elutasítása a művészek részérõl. A hangfelvétel megjelent maxi CD formájában is, a művészek honoráriumukat a magyarországi árva gyerekek megsegítésére ajánlották fel.
A SZERETEM MAGYARORSZÁGOT KLUB olyan tömeges véleménynyilvánításra hívta a békés többséget, amely jelképes együttlétet biztosít új és látványos formában. Arra kérték az embereket, küldjenek KÉPESLAPOKAT melyeken hitet tesznek egy toleráns, nyugodt Magyarország mellett, majd a beérkezett lapokat a nyilvánosság elé is tárták egy különleges kiállítás keretében az Erzsébet téren 2006. december 15-től. A klipben résztvevők mindegyike, így Ibolya is küldött képeslapot.
2007. március 7-én hallhattuk először Ibolyát a TÁLTOSNŐ szerepében énekelni. 2007 nyarán indul egy új "Társulat" nevű tehetségkutató verseny az m1-en, amelyben Szörényi Levente-Bródy János: "ISTVÁN A KIRÁLY" című, immár klasszikussá vált rockoperájának 25. éves jubileumi előadássorozatára keresnek főszereplőket, egy látványos televíziós showműsor sorozat keretében. Ibolyát már márciusban láthattuk a Táltosasszony szerepében, ugyanis őt kérték fel, hogy az új női szerep etalonjaként énekelje el a táltos imáját, melyet eddig mindig férfi énekelt, az "Áldozatunk fogadjátok" című dalt.
2007. márciusában felkérték Elton John-Tim Rice "AIDA" CÍMŰ MUSICAJÉNEK FŐSZEREPÉRE. A darabot Szurdi Miklós és Szomor György rendezésében a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon láthatjuk először, majd Székesfehérváron a Vörösmarty Színházban. A musicalt Európában eddig csak német nyelvterületen láthatta a közönség, a magyarországi ősbemutató lesz a második európai verzió. A szereplők között Ibolya mellett Szomor Györgyöt, Feke Pált, Xantus Barbarát, Kálloy Molnár Pétert és Csizmadia Ildikót is megtaláljuk, illetve a fehérvári társulat több színészét, tánckarát és a Musical Táncstúdiót.
2007. május 1-én Ibolya átmenetileg SZÉKESFEHÉRVÁRRA költözött és megkezdték az "AIDA" PRÓBÁIT a Vörösmarty Színházban.
2007. június 11-én Ibolya átmenetileg Budapestre költözött, ahol elkezdődött a "CASTING" CÍMŰ FILM FORGATÁSA, melynek főszerepére még 2006-ban kérték fel. A Megasztár és Oláh Ibolya személye ihlette filmet Tímár Péter rendezi, producere Losonczi Gábor, és a MAFILM zuglói stúdiójában készül, a Hungáriafilm produceri gyártásában. Ibolya mellett Kern András játsza a másik főszerepet. Továbbá a szereplők között megtaláljuk még Kútvölgyi Erzsébetet, Oroszlán Szonját, Balázsovits Editet, Igó Évát, Scherer Pétert, Vallai Pétert, Reviczky Gábort, Szacsvay Lászlót. A filmbéli "Sztárhangár" nevű tehetségkutató verseny döntőseit Ibolya mellet további 6 ifjú tehetség alakítja: Puskás Péter, Vágó Zsuzsi, Pataki Szilvia, Szente Vajk, Fekete Linda, Csórics Balázs. A filmet várhatóan 2008 elején mutatják majd be.
2007. nyarán a filmforgatással egyidőben Székesfehérváron továbbra is zajlottak az Aida próbái, így Ibolyának szinte minden percét lekötötte a munka ezen a nyáron, és a koncertek is háttérbe szorultak, kizárólag az Old Man's Musica Pub-ban lépett fel minden hónapban egyszer a zenekarával. Ibolya a musicalt és a filmet is komoly feladatnak tekintette és teljes erőbedobással dolgozott, mely meg is hozta gyümölcsét.
2007. június 13-án Pécsett a PÉCSI ORSZÁGOS SZÍNHÁZI TALÁLKOZÓN (POSZT) hallhattunk először részleteket az Aidából, koncert formában, ahol a közönség reakcióiból már sejteni lehetett, hogy a darab sikerre van ítélve.
2007. július 27-én került sor az "AIDA" HIVATALOS PREMIERÉRE a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, Oláh Ibolya, Szomor György és Xantus Barbara főszereplésével. A darab és a szereplők óriási sikert arattak. Másnap pedig Debreczeni Márta, Feke Pál és Fésűs Nelly játszották a főszerepeket. Az Ibolyás változatot Freddie Gershon is megnézte élőben, aki az MTI vezetője, és Elton John jóbarátja. A közönséghez hasonlóan őt is lenyűgözte Ibolya és az egész magyar verzió, olyannyira, hogy megígérte Elton Johnnak is megmutatja majd.
2007. augusztus 10-én a SZÉKESFEHÉRVÁRI PREMIER talán még nagyobb sikert aratott, mint a margitszigeti, ezúttal Ibolya és Feke Pál főszereplésével, a műsor végén a közönség 28 perces álló tapssal jutalmazta az előadást.
2007. augusztus 15-én véget ért a Casting mozi forgatása, az utószinkronra pedig szeptember-októberben került sor.
2007. októberétől Székesfehérváron a Vörösmarty Színházban játszák az Aida musicalt.
2007. december 27-én sor került az AIDA eddigi legnagyobb szabású előadására Budapesten a SYMA CSARNOKBAN, ahol 3500 fős teltház várta Ibolyát, Szomor Györgyöt, Xantus Barbarát és a többi művészt. Az előadást hosszú dedikálás követte.
2008. január 8-án Budapesten a Corvin Moziban BEMUTATTÁK Ibolya első filmjét, a Tímár Péter rendezésében készült ”CASTING MINDEN”-T, melyet már országszerte vetítenek a MOZIKBAN.
2008. május 27-én új helyszínen, a FŐVÁROSI NAGYCIRKUSZBAN (mely később az előadás egyik állandó helyszíne lett) is bemutatták az Aidát, ezúttal a technikai változtatások mellett újdonság volt, hogy artisták és egy INDIAI ELEFÁNT is szerepet kapott az előadásban.
2008. júliusában Ausztriába, Klagenfurtba is eljutott a magyar AIDA, de a német nyelvi nehézségek miatt nem Ibolya játszotta a főszerepet.
2008. augusztusában elkezdődtek Ibolya 3. lemezének előkészületei.
2008. október 12-én az Aida producere - Szomor György - úgy döntött, hogy IBOLYA NEM JÁTSZHAT TÖBBÉ AZ AIDÁBAN a fehérvári Vörösmarty Színházban sem, mert a későbbi cirkuszi előadásokat nem vállalta el. Így Ibolya egy évadot játszhatott a musicalben.
2008. szeptemberében Ibolya felkérést kapott FREI TAMÁSTÓL, aki "A SZTÁROK A FEJÜKRE ESTEK" című nagyszabású élő kalanshowjába hívta Ibolyát, 10 másik hírességgel együtt.
2008. október 29-én FREI TAMÁS csapata elutazott "A SZTÁROK A FEJÜKRE ESTEK" c. produkció helyszínére, Afrikába, Zambiába és Botswanába. A 11 magyar közéleti személyiség (Oláh Ibolya, Fiala János, Horváth Ágnes, Lakatos Márk, Bódi Margó & Guszti, Csősz Boglárka, Kucsera Gábor, Voksán Virág, Fekete Laci, Kozsó) 70 fős stábbal vágott neki az izgalmas, veszélyekkel teli afrikai kalandnak. Az egy hónapos út során minden este élőben jelentkeznek majd a TV2 csatornáján, s a nézők hetente dönthetnek majd arról, hogy a sztárok közül kik folytathatják a nem mindennapi kirándulást. A csapat táborról táborra vándol majd, és a hírességek végigélik Afrika életét a csillogástól a nyomorig, a helyi emberekkel és az ottani környezet minden veszélyével együtt. A két műsorvezető Liptai Claudia és Kovács Áron szintén a helyszínről jelentkezik majd.
forrás: Oláh Ibolya weboldala

www.mediatop.hu/radics-gigi-enekes-megasztar