CSILLAG SZÜLETIK: TABÁNI ISTVÁN

  csillag születik   csillagszületik gyöztese   megasztár   sztár   Tabáni István énekesVégre itt egy zseniális igaz ember, aki a nagy nyílvánosság elött elsírta magát, majd a műsor vezetők is, amiből nem maradt ki a kevésbé érzékeny zsűri tag sem. Talán könnyezett a tv nézők jelentős része is. Igazán nagy és tiszta szívű mondhatjuk nyugodtan sztár énekesről van szó. A tv néző közönség is érzi, ezeket az emberi vonáasokat. Persze a hangja is van ahhoz, hogy ilyen érzelmi hullámokat tudjon felkavarni bennünk.  A csillag születik műsorban énekesi kategóriában aratja a sikereket a 31 éves Budapesti fiatalember. 
Ezt már István mondja: Mindig szerettem volna jobbat és jobbat kihozni magamból, és mivel úgy éreztem, hogy ez nem megy, állandó hiányérzet volt bennem.

 

Nemcsak magamnak akartam bizonyítani, hanem a családomnak és a barátaimnak is. A tökéletességre való igény hajtott, ezért jelentkeztem ötször az Iparművészetire is. Nem adtam fel, meg akartam mutatni, hogy mennyit érek. A kudarcokat persze nagyon nehezen dolgoztam fel, már csak azért is, mert úgy gondoltam, a rajzolás a hivatásom. Rombolta az önbizalmamat a sorozatos sikertelenség, minden egyes kudarcélmény után úgy éreztem, mintha meghaltam volna.
Hála istennek, teljesen sosem pusztult ki belőlem az ambíció, bár ha a család nem segít, bizonyos, hogy nehezebben állok talpra. Nagy szükségem volt rá, hogy támogassanak lelkileg, és a mai napig is rájuk támaszkodom.
  csillag születik   csillagszületik gyöztese   megasztár   sztár   Tabáni István énekesValóban, ha így nézzük, két énem van. Az egyik a visszahúzódó alkotó, a másik pedig a kitárulkozó előadó. Nehéz összeegyeztetni a kettőt. Komoly vállalkozásnak tűnt olykor, pláne most, amikor döntenem kellett, hogy melyiket engedjem előtérbe. Egyre jobban körvonalazódik egyébként, hogy énekesként tudok igazán kiteljesedni, ez lesz az utam. Talán mondhatom: végre eljött az időm, hogy görcsösség nélkül bizonyítsak.
 Végre az énekléssel foglalkozom, ráadásul az előzmények miatt meg is tudom becsülni ezt. Meglehet, bölcsebbé tettek a kudarcok.
A túlzott felhajtást nem kedvelem, az pedig régen is taszított, ha valaki túlfényezte magát. Persze lehet, hogy ez is hozzátartozik a show-hoz, csak így eladható egy ember. Számomra idegen mindez, én pusztán a színpadi teljesítményemmel, az énekléssel szeretnék sikereket elérni. Sokan közelítenek hozzám, néhány „új barát” is megjelent. Van is bennem némi félelem, hogy nem ismerem fel, milyen szándékkal közelítenek felém. Azokban bízom igazán, akiket eddig is a barátaimnak tudtam, és persze a családomban. Ők jelentik számomra a kontrollt, akik visszarántanak a valóság talajára, ha esetleg szükség lenne rá. Afféle lelki szelepként működnek, máshogy kifejezve: ők a belső hangjaim.
Már nem pusztán teremőr vagyok, hanem egyben az énekes srác is a Csillag születik-ből. Furcsa szituációkat szül ez a helyzet, annyi bizonyos. Azon lepődnek meg a legtöbben, hogy éppen olyan vagyok a való életben, mint a képernyőn. Én ott is magamat adom, ami persze valakinek tetszik, valakinek nem, de ez vagyok én.
Vannak elképzeléseim arról, hogy mit szeretnék megvalósítani, de még korai erről beszélni. Elsősorban tökéletesíteni szeretném az énektudásomat, aztán majd meglátjuk, mivel tudok előrukkolni.

 

www.mediatop.hu/radics-gigi-enekes-megasztar